Pääsen huomenna lääkäriin, kerrankin jotakin "hyvää". Kadehdin ihmisiä jotka osaavat puhua, tutustua. Minä en osaa. Paitsi olen iloinen niinkin pienenstä asiasta, että kysyin kaipaamaltani ihmiseltä jotakin, puhelua! Hän on kaunis, en puhu tytöstä.

Joskus on hiven ärsyttävää, kun ihmiset ei päivittele tietojaan riittävän usein, kuten blogeja ja kuvia. (minun ei tarvitse kirjoittaa säännöllisesti, sillä kukaan ei varmaan edes lue tätä) Turhauttaa, kun innoittavan odotuksen vallassa klikkaa osoitetta ja pettymykseksi huomaa että sama se on edelleenkin.

En ole vieläkään päättänyt mitä lopputyönä teen. En kerkiä varmaankaan kovin suuritöistä tehdä, joten ajattelin että puhvihihainen teepaita voisi olla kiva. Joko vaalean mintun vihreä taikka vaaleanpunainen, ne on mielessäni päällimmäisinä. Ajattelin painattaa vaikka villakoiran kuvan.  Pääsenköhän muutes huomenna kirpputorille samalla matkaa?

Pitäisi ommella, saikin tänään hivenen innostusta, kun katsoin lehtiä. On se hyvä että on edes hiihtoloma edessä, että jotakin voisi ehtiä tehdäkkin. Luettelen asioita mitkä pitää muistaa: kirahvitaulu, sarkatakki, nobuto wo produce(kirjoitinkohan oikein?), äikän tutkielma, kirje perheelle, läksyt, perehdy, siisti, eläimet... Ja muuta, joita en tässä päähäni saa.

Kurpitsa, kullervo, kenkäkaija, kookos, kurppa, kaavin, kotelo, koira, kasvi, kiiski, kimurantti, koira.

Aava, armas, aika, ale.