Pääsin käymään kirpparilla aamupäivästä, sieltä löyty vaikka mitä! Järkyttävä verryttelypuku, jossa kirkkaan keltasta, vihreetä ja pinkkiä, 1.5euroa. Marjapinkki puhvi-turnyyri paita, jossa puhvit on melkein mun pään kokoiset, siihen kuulu suora hame, 0,8 euroa. Ihana pussilakana, hieman retro, 2 euroa. Ajattelin ommella siitä housut itelle, en ole varma vielä.

Lainasin kirjastosta lehtiä, ajattelin kokeilla ommella ainakin puhviteepaidan, vanhan röyhelö yömekon ja yhden topin. Saa nähdä saanko aikaan mitään. Pitäisi päästä ostoksille.

Välillä tuntuu aika kauhialta, olen tuhlannut niin paljon rahaa, luokkaretkelle ja vaasan matkalle. Huh. Ja iskä anto synttärirahaakin ihan liikaa. Tuntuu melkein kauhialta. Eilen löysin muutes ihanat piikkikorkoiset kenkäni, jotka sopivat vallan mainiosti poimutuksiini. Niihin housuihin.

Pitäsi käydä pyöräilemäsä, kahtomasa ja muuta. Huomenna mennään Sarin kanssa , meille onkimaan. Ei kuiteskaan saaja mitään kalaa, kun ei tänäänkään tiinan kanssa saatu. Syötiin kyllä matoja, muttei mun. Kastemadoissa inhoan satula kohtaa. Yhdessä lehdessä oli kaksi etanaa.