Aloitin maalamaan mustikan koppia. Väri on tällä hetkellä ruskean oranssi, mutta toivotaan että se vaihtuu vaalean keltaiseksi. Kanit on ympäri ämpäri pihaa. Ja minä en vissiin maalakkaan huonetta, kun sille ei ole oikein kannatusta. Onhan siinä aika palio tekemistäkin, kun huone on täynnä rompetta. Mutta ainakin siivoan ja vaihdan järjestystä ja laitan sen ihastuttavan poni rulliksen seinälle. Sitten jos joskus pääsen terhon huoneeseen, maalan sen siistin väriseksi. Ehkä vaalea mintunvihree, siinä värikartasa on aika kiva sävy. Vaikka se ei sopiskaan verhoni kanssa yhteen.

Sain tänään muutes Hildan, mutta Loviisa sai saamatta. Kolme nimetöntä tippui laidan viereen, väärälle puolelle. No, säästyipä niiden elämä. Ahdistaa melkeinpä haukkaukset, mutta en usko.

 Näin muutes aamusella pelottavan unen, missä ihmiskarhu vainosi, ja pakenin junaan ja ties minne. Muitakin oli. Pyssy ei tehonnu, mutta lopussa saatiin selville että piti heittää sellaisia tikkunuolia, mitä lie. Ne tehosi. Tajusin että on unta ja päätin herätä, tyhmä. Olisihan sitä voinut jatkaakkin.

Huomenna sitten, joo. Onneksi olen tajunnut tekemisiäni, mitä pitää ehtiä.